Vakantiehuizen Bergvliet

Het Betonnen Boshuis, Stalen Boshuis en Houten Boshuis liggen op Landgoed Bergvliet tussen een 18-holes golfbaan met een heerlijk café en restaurant en wellness Spa One. Vlakbij ligt Paviljoen het Houtse Meer waar je heerlijk kunt relaxen op het terras en kunt genieten van de natuur en het uitzicht over het water.  Vanuit het huis zijn mooie wandel- en fietstochten te maken over de Vrachelse heide. Voor een dagje uit liggen op korte afstand Breda, de Efteling en Nationaal Park de Biesbosch.

Je kunt de huizen boeken via Special Villas.

Het Betonnen Boshuis

Het Betonnen Boshuis is een luxe en modern vakantiehuis gelegen op landgoed Bergvliet in Oosterhout. Christiaan heeft gebruik gemaakt van glas, staal en beton en dit is gecombineerd met eigentijdse kunst en meubelstukken.

Het Stalen Boshuis

Het Stalen Boshuis ligt naast het Betonnen Boshuis op een eigen perceel. Het huis is luxe en modern ingericht en gemaakt van cortensstaal, beton en glas. De passie voor ruimtelijke vormgeving en kunst is in alle facetten doorgevoerd.

Het Houten Boshuis

Het Houten Boshuis is splinternieuw en gemaakt van cederhout. Bij de architectuur en inrichting is gebruik gemaakt van beton en glas. De grote ramen zorgen voor een mooie uitkijk op het grote terras met een heerlijke overdekte hottub.

Spa One

Op loopafstand van de vakantiewoningen ligt Spa One, een state of the art wellness-complex. Kom in een uiterst aangename sfeer volledig tot ontspanning en geniet van de culinaire kunsten in het gastvrije restaurant.

Vakantiehuizen Bergvliet

Christiaan van Vugt  |  Max Havelaardreef 176  |  4906 BD Oosterhout  |  +31 6 51073539  |  info@cvanvugt.nl

Christiaan van Vugt  |  Max Havelaardreef 176  |  4906 BD Oosterhout  |  info@cvanvugt.nl